• Restauratiewerkzaamheden

  Monument Hoogezand, Noorderstraat

  Gevel herstel restauratie daniel oudman stukadoor hoogezand
 • Monument, deel gevel herstellen

  Blokverband Badnieuweschans te Groningen

  Kalk buitengevel Parex Remmers
 • Monument, 8 consoles vervangen

  Winschoten, Groningen

Restauratiewerk op maat

Bij Oudman zijn wij gespecialiseerd in restauratiewerkzaamheden van monumentale panden en ornamenten. Met ruim 20 jaar ervaring met restauratiewerk zijn wij dagelijks bezig met het herstellen en in oude staat terugbrengen van eeuwen oud ambachtswerk.

Meer dan 20 jaar ervaring in het ambachtsvak bezitten wij veel kennis van wand- en plafond afwerking. Onze specialiteiten zijn stucwerk en het restaureren van monumentale gebouwen. Oudman brengt de oorspronkelijke stijl van het gebouw terug met de juiste materialen. Ook voor gewoon traditionele stucwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren kwalitatief stukadoors werk af in regio Groningen, Drenthe en Overijssel maar ook verdere provincies.

Advies over het stucwerk is dan ook een goed begin, details waaronder ornamenten en lijstwerk voor binnenwerk of buitenwerk komen vaak voor in oude panden.

We werken met traditionele materialen, kalk is een veel gebruikte materiaal die wij toepassen op zachte stenen ondergronden. Scheuren in het stucwerk komt vaak voor, dit kan met verschillende materialen. Heeft uw bevingsschade of scheuren door bodemdaling? Bel dan gerust voor een vrijblijvend advies.